Körtelfeber och födelsedagar

Ojojoj, nu är det inte många som läser min blogg. Men inte är det så konstigt heller, är hemma från USA PLUS att jag är sämst på att blogga. Tror nog jag ska lägga ner denna blogg, eller inte ta bort den, men sluta skriva i den. För här hemma händer inget roligt som är värt att skriva om precis. Tragiskt men sant.
Har legat sjuk i körtelfeber i ca 3 veckor och har varit riiiiktigt dålig. Besökte läkaren ca sådär 4 gånger. Men nu mår jag bättre. Dock är min kropp sjukt skör nu då jag har i princip levt på sjukt mycket smärttabletter dessa veckor, så får varken dricka alkohol eller bära tunga grejer/träna/göra fysiska aktiviter på ett bra tag. Är lite smått uttråkad om jag måste var ärlig, vill bara börja jobba nu. Har varit hemma i lite mer än en månad och ca halva tiden har gått åt till att vara sjuk, roligt att vara hemma... hehe.
Nej, men därför min uppdatering om USA resemånaden har lidit. Ska försöka uppdatera del 2 så fort jag har tid och ork.

Ikväll blir det 22 års firande för miss Julia Alner. Dock alkoholfritt och krogenfritt för mig, men bara glad att jag får träffa och fira min Julia!

Nästa helg så firar jag och Julia våran 22 årsdag och förhoppnigsvis kommer det några fina USA flickor hit och mina fina vänner här i Gävle och Stockholm. Ska bli riktigt roligt!

xoxo
isa


Världens bästa Anna kommer nästa fredag. Har inte träffat henne på nästan 1 år. Denna bild är från när jag, hon och Lisa skulle mysa till det hemma hos mig i Peachtree City och skulle försöka poppa popcorn á la USA style. Misslyckades kan jag säga, men lika glad för det var vi!

Everyone lies

Del 2 av min resemånad borde ju komma upp snart va? Ja, jag jobbar på det. Eller inte. Men jag ska. Just nu är jag sjuk... halsfluss, eller körtelfeber. Visar sig imorgon. Hoppas på det första.
Just nu spenderar jag dagarna med att kolla på serier, äta, knapra en jädra massa tabletter och försöka vila så mycket det går. Men är lagomt uttråkad nu efter att ha varit sjuk sen i fredags.
Måste säga att jag mår väldigt bra ändå av att vara hemma. Nästan för bra. Nej, men jag trodde jag skulle bli helt deppig av att vara hemma. Första dagarna var det bara konstigt, men nu känns det bra. Saknar dock typiska amerikanska matvaror såsom mac and cheese, peanutbutter, cheddar cheese chips... om man kan kalla det mat, hehe. Såklart saknar jag även mina värdbarn och vänner väldigt mycket, men det tror jag inte ens jag behöver nämna.. det är ju ändå rätt självklart. Iallafall för mig. Jag har väldigt lätt att anpassa mig, tror det är därför det ändå känns bra. Jag hade ju trots allt ingen hemlängtan under mitt år i USA.

Har iallafall spenderat en stor del av kvällen att kolla på Pretty Little Liars som Julia introducerat mig för. Fruktansvärt spännande serie och jag är så glad att jag har massa avsnitt kvar att se. Tv serie junkie är verkligen jag. Checka in den serien, beroende framkallande. Och lite bättre blir det av att serien utspelar sig just i Pennsylvania. Vet inte om den är filmad där, men i serien så bor dom där iallafall. Proud!
xoxo
isa



RSS 2.0