Inser att jag snart åker hem

Vilka är det som läser min blogg? Det är ju typ ingen. Jaja, skriver väl mest bara för att jag ska ha något att se tillbaka på senare.
Nu har Julia åkt hem till Sverige. Känns konstigt och det verkar hon tycka också. Inte konstigt att hon inte är här, för vi träffades ändå inte hela tiden. Vi bodde ju ändå ca 40 min ifrån varandra, så vi sågs lite då och då på helgerna. Men två månader kommer jag klara mig utan henne. Men det konstiga är att det verkligen går upp för mig nu att jag också ska hem snart. Om ca 2 månader är jag på svensk mark igen. Känns hemskt. Förlåt, men det gör det verkligen. Samtidigt som jag vill träffa mina vänner igen och min familj. Men nej, jag vill inte till Sverige. Bara tanken att jag ska tillbaka till lilla hålan Gävle ger mig panik. Men nu har jag två månader, ca lite mindre än en månad här i Wayne innan jag drar på min resemånad, att ha kul.

Ikväll efter jobbet så åkte jag, Maria, Jessica och en ny svensk aupair som heter Caroline till Christopher's och käkade middag. Jag hade visserligen käkat middag redann men middag nr 2 skadade inte. Vi planerade helgen. Vi ska alla till Kutztown till våra vänner där. Kommer bli galet och vi är sjukt peppade. Imon efter jobbet ska vi antagligen ut på Kelly's som är en bar i Bryn Mawr. På lördag ska Caroline klippa och färga mitt hår. FYFAN vad härligt det ska bli. Ser ut som skit rent ut sagt i håret.
Jaja. En jobbdag kvar med mina tre små änglar och sen är det full rulle hela helgen.

xoxo
isa


Jag och min fina Maria innan New York förra helgen.

Limmo i New York City

Hallihallå. Vad har hänt då? Jo, i fredags efter jobbet så åkte jag och Maria till Julia. Där blev vi bjudna på middag av Julias värdfamilj. Ida och Victoria var också där. Efter det så åkte vi till West Chester och gick ut. Var en trevlig utgång. Sov över hos Victoria. Jag och Maria i en liten säng i samma rum som Victorias lillesyrra. När vi kom in runt 5 på morgonen så vaknade hon och bara "who is it?" och vi bara "it's Victorias friends" haha. Stackarn är van vid det.
På lördagen så tog jag, Julia och Maria bussen till New York på eftermiddagen. Megabus är sämst och ALLTID sena. Såklart var det nu också så vi kom fram mycket senare än väntat, runt sju tiden. Vi begav oss till hostelet där alla andra tjejerna var. Vi var där för att fira Ceci och Martina som båda fyllt/fyllde år. Runt halv elva kom en limmo och hämtade upp oss. Åkte runt där i NY i ca 2 timmar och förfesteade i limmon. Skitcoolt även fast det skulle varit roligare med folk man kände mer. Sen åkte vi till en sjukt cool klubb. Dock var den sjukt dyr med, 35 jävla dollar för att komma in. Jaja. 4 dansgolv hade den iallafall och var nog den coolaste klubb jag varit på. Eller en av dom iallafall.
Tog taxi hem sen runt halv 3-3 tiden kanske? Kommer inte ihåg. Köpte lite fyllemat/snacks och åt på rummet och sov sen så sött. Eller svettigt, varmt som fan i rummet var det.

På söndagen så traskade jag, Julia och Maria runt i New York och gjorde vadå? Åt, kissade och gick. Inte mer än det. Vi var nämligen panka allihopa. Hittade oss en gullig vän med en "free hug" skylt som folk går omkring med i NY. Så sött. Ska gå runt med en sån i Gävle. Kan ju garanterat att INGEN tråkig svenne skulle komma fram och kramas. Svenskar är tråkiga. Jaja.

Idag har jag jobbat. Hälften av min värdfamilj har magsjuka. YAY. Jag vill inte bli sjuk. Ska till våra New Years Eve vänner i Kutztown i helgen. Kan ju inte bli annat än galet med de människorna.


xoxo
isa











Valentines day

Valentines day igår spenderades med mina fina barn på dagen. H gav mig ett jättefint kort vid middagen som gjode mig rörd. Sen kom Jessica och Maria och hämtade mig och dom båda hade varsitt jättefint kort till mig. Hur fina människor kan man ha omkring sig? Såklart hade jag ingenting till dom, jag är sämst på sånt. Måste skärpa till mig! Vi var på bio med ett helt gäng, bl.a. Julia, Ida och Johanna. Vi såg The Vow, filmen som ALLA pratar om nu. Den var riktigt bra men slutet sög vilket gjorde en riktigt irriterad. Men den var bra, dock inte bättre än förväntningarna. Men Channing Tatum var då snygg, det kan man alltid lita på.
xoxo
isa

I'm ready for the weekend

Fräscha tjejer halv fem på morgonen.

En rolig helg har det varit. Tillbringade den med Julia, Johanna, Victoria, Ida och Julias underbara värdfamilj. I fredags var vi ut och åt med Julias värdfamilj. Johanna, deras nya aupair, hade precis kommit från aupairskolan då. Jättesöt och trevlig tjej. På lördagen så vandrade vi runt i Philly och åt lunch med Julias värdfamilj. På kvällen blev det fest i West Chester. Spelade kort och sen "flip the cup" som var sjukt roligt. Jag var rätt bra också måste jag säga ;-) Sen var vi ute på en massa barer där. Sov hos Victoria och käkade blå dipp mitt i natten (därav dom blåa tungorna.. mysigt, I know) Skulle till King of Prussia på söndagen men blev för sent. Istället åkte vi till Target och köpte presenter till B, som fyllde 1 år. Lillkillen. Firade honom med Julias värdfamilj och släkten. Efter det kikade vi lite på The Grammys och sen skjutsade Julia hem mig. Trivs verkligen bra hemma hos Julia. Hon har världens bästa värdfamilj och det har jag sagt till henne ett antal gånger.

Efter jag slutat kanske Julia kommer och hämtar upp mig oså ska vi dra till King of Prussia. Måste visa Johanna ett av USAS största shoppingmalls.

xoxo
isa

Vart finns de snyggaste killarna?

Låt mig presentera:
Min amerikanska pojkvän... eh.. eller inte. Nej, detta är tametusan världens perfektaste man - Fransisco Lachowski, brasiliansk modell. Sånna finisar finns inte här i USA-. Nej, inte för att vara elak men amerikanska killar är ju inte direkt finast i världen. Jag längtar lite hem till alla svenska snyggingar faktiskt om jag ska vara ärlig. Tror jag har sett 2 superhunkar under mitt år här i USA, det är fan illa. Mycket beror på klädstilen - dom kan INTE klä sig för fem öre. Var riktigt roligt i Atlanta då jag och Lisa träffade på tre svenska killar på en klubb. Vi såg direkt att det var skandinavier för att dom såg bäst ut på hela stället och mycket berodde på klädstilen. En annan gång när vi skulle dra ut så kommer ena svenska killen fram till mig och bara "är jag för uppklädd?" och jag bara "Nej! Eller kanske här i USA men absolut inte i Sverige". Då hade de tyska tjejerna tyckt han var alldeles för uppklädd för att dra ut på klubb. Är såååå stolt att vi svenskar kan klä oss bra. Samma vi tjejer. Alla vi svenska aupair tjejer (eller ja nästan alla då) klär sig riktigt bra och man kan lätt känna igen en svensk aupair.
Så ja, HEJA SVENSKA KILLAR. Dock tycker jag ändå om det engelska språket så pass mycket att jag hellre ser en snygg kille prata engelska än svenska. Hör man att han är svensk så blir det bara så tråkigt. hehe.
Vad har ni för tankar om amerikanska killar?

xoxo
isa

Superbowl


Vad har hänt förra helgen då? Fredagen slappade jag bara och på lördagen så vandrade jag, Julia, Ida och Maria runt på King of Prussia och shoppade lite. På kvällen så åkte vi alla på födelsedagsfest hos Ceci. Tror vi var ca 10-12 tjejer hos henne. ALLA trängde oss in i hennes värdpappas bil. Skönare värdpappa finns det nog inte, han kom med alkohol och bara "drick drick". Så när vi hoppade ur bilen i Philly utanför klubben så stannade en kille upp helt chockat då alla vi kom ut ur bilen, ur backluckan. Det tog ju aldrig slut med tjejer liksom. Han tyckte ju att Cecis värdpappa var "the man".
Vi var på två klubbar, dansade och dansade. Det var verkligen en rolig kväll och sköna människor jag var med. Några av oss sov hemma hos Ceci. Jag, Julia och Ida delade rum.
På söndagen så åkte jag, Maria, Julia och Ida till West Chester och åt frukost/fikade på Starbucks. Efter det åkte vi hemåt till Julia och fixade oss inför kvällen. Vi var nämligen bjudna till ett superbowl party. Vi åkte till Downingtown till våra vänner där som hade SB festen. Jag, Frida, Maria och Julia köpte oss varsinna vita tshirtar som vi dekorerade och skrev på. Kan ju erkänna att jag inte kollade särskilt mycket på matchen och var inte så intresserad heller. NY Giants vann iallafall och det var ju roligt för dom, hehe. Tror dom flesta nämligen hejjade på dom.

Så det var den helgen. Livad som alla våra helger är. Men det är roligt. Det är helgerna man lever för här, även fast jag såklart älskar att umgås med mina värdbarn. Men det är ju rätt självklart att man är i USA för att uppleva en massa saker.

Nu har nästan hela jobbveckan gått och i helgen så ska jag umgås med Julia. Hennes värdfamiljs nya aupair kommer imon så det ska bli roligt att få träffa henne.

xoxo
isa


min fina superbowl tröja made by Julia


Maria designade sin egna lilla tröja.


jag designade Fridas tröja som jag blir riktigt nöjd med (dock ser man den inte bra på denna bild) och Frida designade Julias.

Home is wherever I'm with you


Gårkvällen spenderades i min säng med chips, twizzlers och pepsi framför massa serier. Jag kände mig inte så pigg och lite förkyld så det var ett bra avslut på en lång jobbdag. Nu ligger jag i sängen med leftovers from yesterday, dvs chipsen, twizzlers och pepsin och inväntar mina fellow landsmän - Ida, Julia, Frida och Maria. Dom ska hämta upp mig och sen ska vi tillbringa en stund på KOP (King of Prussia). Ikväll blir det födelsedags firande för Ceci. Vi ska ut i Philly och svira runt på dansgolvet. Hoppas på att jag mår lite bättre senare.

xoxo
isa

RSS 2.0