Good life

Idag har jag hela huset för mig själv, för min värdfamilj åkte till Alabama tills imonkväll. Såååå härligt måste jag säga, hehe. Alltså att få huset för mig själv lite, behövs ibland. Imorse skypade jag ett tag med Elin och sen har jag storstädat hela mitt rum i typ 2 och en halvtimme nu och väntar bara på att mitt överkast ska torka och sen ska jag ta ett bad tror jag.

Ikväll kanske Anna och Lisa om hon vill kommer hit och vi ska ha myskväll och titta på film och käka popcorn. Får se vad som händer. Vi måste ju dra till Taco Mac någon gång i helgen också, funkar ju inte annars liksom. Det är ju stället att hänga på här.. haha.

xoxo

isa


En bild jag knäppte på himlen när jag och Lisa var ute och körde bil. Så vackert. Även solnedgångarna här är så satans vackra ibland!


Atlanta music festival

Nu har ju jag och Lisa fått mersmak på konserter. Vi ska köpa biljetter till en festival här i Atlanta som är den 24 september. Kostar endast 70 dollar för en heldag och då kan man se en satans massa band.. och det bästa av allt, huvudbandet är inga mindre än Coldplay. Jag kommer dö av lycka. De är verkligen ett av de band/artister som jag vill se live. Så det ska vi planera in. Sen kanske det blir ännu bättre då Erika kanske ska komma hit då! Åh, jag längtar redan även fast vi inte köpt biljetter ännu.

Lisa vill också på Maroon 5. Var rätt billigt, men får se vad det blir med det. Maroon 5 är ju inte direkt några jag gillar, men Lisa har faktiskt visat mig några låtar med dom som är bra.

Nu ikväll ska jag ut och käka glass med Anna vid sjön. Mys!

xoxo
isa


Awesome night

Gårkvällen var helt underbar. Jag hämtade upp Lisa runt 4tiden och vi åkte in mot Atlanta. Arenan låg lite utanför centrala Atlanta, som vi inte fattade, och var riktigt ghetto. Stället alltså. Vi åkte förbi arenan och skulle hitta någonstans att käka. Riktigt ghetto och dåligt område så vi vågade knappt gå ut ur bilen. Men vi tog ut lite pengar och sen käkade på Subway. Fin middag, haha men allt vi kunde hitta. Det dög.

Sen åkte vi mot arenan. Åkte förbi en jättestor byggnad som jag först trodde var ett musem men som vi sen såg var ett skitstort fängelse. Coolt som tusan, men lite läskigt. Har sett två fängelser här runt/utanför Atlanta.

Vi parkerade och folk satt i sina bakluckor på bilarna och drack och chillade innan konserten började. Kändes lite som festival område. Arenan var jättehärlig, utomhusarena med sittplatser under tak och sen en gräsmatta där folk satt och kollade. Lisa hade sönder sina skor det första hon gjorde så hon vandrade runt barfota hela kvällen, lite hippie aktigt sådär. Vi hade lawn biljetter, dvs att vi satt på gräsmattan, men det var så satans hett så vi köpte "grasshopper" biljetter, billiga biljetter som gjorde att vi fick sittplatser under taket. Med aircondition och skugga så kändes det som ett bra köp. Det var äckligt varmt och jag svettades som tusan ända in på sena kvällen. Såklart, blir ju aldrig kallt här.

Förbandet var Band of Horses som jag inte fattade förrän dom spelade The funeral, som är en av världens finaste låtar. Hade rätt bra låtar faktiskt, i början speciellt men sen blev det nästan lite country aktigt, inte min grej. Sen spelade Kings of Leon. Så jävla bra. Kunde ju typ 4 låtar med dom kanske, men de andra låtarna var också riktigt härliga även fast jag inte kunde dom. Vi hade ett jättefullt super hardcore fan framför oss, en man som riktigt hoppade runt och skrek, haha. Konserten var ungefär 2 timmar.

På hemvägen så var det ju roligt att komma ut från stället samtidight som tusentals andra bilar skulle. Dålig kö, men vi behövde inte vänta så länge ändå. så skulle vi sen stanna och tanka. Vi stannade i peachtree city, för vi vågade inte tanka där vi skulle vara. Vi stannar först vid Kroger, men då är det stängt. Vi åker vidare och tror att det stället är öppet. Jag går ut och försöker få bensin, då kommer en polisbil. "Is there a reason why you are trying to get gas from a closed gas station?" "eh.. is it closed?" säger vi lite dumt, "We're from Europe" säger Lisa. "I can tell that now". haha. Så jävla dumma vi måste sett ut. Hon måste ju trott att vi var fulla som föröskte få bensin därifrån. Men tydligen så går det inte att få bensin om själva affären är stängd. Är det så i Sverige också? har typ aldrig tankat där, haha.

Iallfall så guidade hon oss till en annan bensin staton och påpekade också att ena lyset i fram på bilen inte funkade. Tur att hon inte gav mig biljett. Sen åkte vi hem och sov! Nästa konsert vi funderar på är en Coldplay konsert under Atlanta Musical Festival. Jag är ett stort Coldplay fan, eller har iallafall varit, så det skulle vara hur coolt som helst.

xoxo
isa



 




Kings of Leon konsert

Tack alla ni som kommenterade på mitt förra inlägg. Det känns faktiskt bättre nu. Måste bara inse att det är klart dom kommer vara superglada när förra aupairen kommer hit och vara all over henne och inte mig, men det kanske tillochmed blir lite skönt. Sen verkar hon vara en jättesöt människa, så det blir nog bra det.

Idag har jag jobbat. Var till parken med pojkarna och sen har vi bara lekt här hemma och haft det mysigt.

Nu är jag ledig och ikväll blir det kings of leon konsert. Ska bli så kul. Dock kan ju typ bara 3 låtar med dom, hehe, men det ska nog bli bra ändå. Jag och Lisa ska åka efter att hon har slutat kl 3. Vi ska käka middag inne i Atlanta och sen började den halv åtta. Men nu är då frågan.... vad ska jag ha på mig? Är det en inomhus eller utomhusarena? Ingen aning. he he. Spelar dock ingen roll för det kommer ju vara varmt ute och säkertligen varmt inne i en arena också. Om dom inte har airconditon som bara tusan som amerikanerna är så duktiga på att ha.

Hoppas bara jag inte måste fickparkera igen... ;)

xoxo
isa


Man är bara en i mängden

Min värdfamilj avgudar deras förra aupair. Hon är typ min värdmammas bästa kompis och barnen ser henne som en syster. Hon ska komma på besök i slutet av augusti och ska stanna i 3 hela veckor. Hon ska BO här i huset. Redan nu känner jag att det kommer bli jobbigt. Jag kommer känna mig som tredje hjulet typ. Jag kan inte hjälpa att hela tiden jämföra mig med henne och tänka på att dom gillar henne mycket mer än mig.

Dumma tankar, men inte lätt att inte tänka så. Det är lätt att bara känna sig som en i mängden med värdfamiljer, bara för dom har ju haft en massa andra aupairer (de flesta) medan vi aupairer endast har en värdfamilj!

Någon som känner samma som mig? Jag vet att jag har lite svårt att ta om någon inte gillar mig. Jag vill inte att folk inte ska gilla mig, eller gilla någon annan mycket bättre.

xoxo
isa

Fickparkering är inte min grej

Idag fick jag bevisat att jag är sämst på att köra bil. Iallafall fickparkera. Nej, men så här var det. Jag körde in A till Atlanta för hon skulle på sin filmskola från 1 till 5. Jag körde då till Angelica som bor ca 10 min därifrån. Vi åkte till hennes pool runt tre tiden och jag var där ca en timme ungefär. Utanför poolen så kunde man bara fickparkera, vilket jag gjorde. När jag kom tillbaka och skulle köra tillbaka till filmskolan och hämta A igen och åka hem, så märker jag att det låter lite skumt.

Jag stannar till och ser att däcket är heeeelt sönderrivet. Min första tanke är "Nu är det någon som har skurit sönder däcket med kniv", Atlanta liksom, skulle inte vara konstigt. Dock är det ju riktigt söndertrasat så jag inser ju efter en kort stund att det faktiskt är jag, smartarslet, som måste skrapat upp det när jag fickparkerade. Finns ingen annan förklaring.

Jag väntar där på bärgningsbilen och min värdfamilj i två timmar. Det dåliga var att min värdfamilj var tvungen att köra ända till Atlanta för att deras försärking t'clte tydligen inte mig märkte vi då idag, för min värdmamma eller min värdpappa var tvungen att vara där när bärgningsbilen kom. Dom berättade sen när vi åkte hem att dom hade haft sån otur. Först jag liksom med däcket, min värdpappa skulle resa iväg och var stressade till det, dom var tvungen att få i barnen mat, E vart kissnödig och skulle kissa i en blöja som min värdmamma var tvungen att hålla i SAMTIDIGT som hon försökte mata I i bilen. Hon tar bort blöjan när E är klar och han fortsätter kissa henne rakt i ansiktet. Nu i efterhand när hon berättade det så är det faktiskt lite roligt. Men snacka otursdag eller vad?

Ifall så berättade min värdmamma nu att de funderade på att begränsa min värdpappas bil bara till peachtree city, för dom fick reda på att den är i sånt dåligt skick för den är så gammal. Så om jag skulle köra den och det skulle hända något och mina värdföräldrar inte är hemma, så står jag där liksom helt utan hjälp. Men så antingen så begärnsar dom bilen endast till PTC, eller så kunde jag köpa mig försäkring också. Vad tror ni att jag gjorde? Såklart köpte jag försäkringen. Tänkte direkt på det när jag fick reda på att jag inte gälldfe för deras försäkring att jag borde nog skaffa mig då. Helt klart värt 99 dollar för ett år och kunna åka in till Atlanta när jag vill än att inte kunna ta sig in alls. :) Så jag är nöjd över det.

Ja, händelserik dag kan man lugnt säga. Och fickparkering är tametusan inte min grej.


Parkhäng vid Kroger

Idag på förmiddagen så var jag och Anna iväg till min pool. Vi var där endast en timme så jag tänkte ju inte att jag behövde smörja in mig.. en timme senare och lite rödare så hade jag lärt mig min läxa. Solen är såå stark här, så alltid på med solskyddsfaktor. Vid två tiden hämtade vi först upp Mia och sen Giselle. Skjutsade Mia till flygplatsen och åkte sedan vidare till Atlanta. Vi hämtade upp en ny svensk aupair i Atlanta som heter Angelica. Snäll liten tös :)

Vi åkte till centennial park och gick runt och svettades. Idag var det svinhett, trodde jag skulle kollapsa av värmeslag där ett tag. Vi vandrade sen runt på Atlantic station lite och åt sedan middag på en restaurang. Sen åkte vi hemåt.'

Sen började det riktigt roliga. Jag och Anna bestämde oss då sen att åka till Kroger och handla lite choklad, för det var Anna sugen på . Vi gick på toaletten också och tydligen så har dom inte dörrar på toaletterna där.. eller oj, jo visst, bara samma färg som på väggarna. Lite inside joke det där. Vi tillbringade en liten tid på en parkbänd utanför kroger och kollade på folk, kommenterade folk på svenska, skrattade väldigt mycket. Ja, inte roligt alls egentligen men vi tyckte det. :)

Imon ska jag skjutsa A in till Atlanta, för hon ska på skådespelar klass i fyra timmar. Så jag är i Atlanta från 1 till 5. Ska kanske träffa Angelica, annars får jag väl underhålla mig själv i fyra timmar x)

xoxo
isa


Jag och nya Lisa från Tyskland på Smokey Bones igårkväll.


Miss my family

Idag har jag jobbat. A hade state swim meet (simtävlingen för staten georgia) idag ungefär en timme bort så båda mina värdföräldrar var med på det. Därför jag jobbade. Jobbar ju vanligtvis inte fredagar annars. Jag tog med pojkarna mina till lekparken imorse. Var inte direkt soligt men ändå svettades jag som tusan. Varmt var det ju iförsig. Skulle egentligen jobbat till 7 ikväll, men eftersom A inte kom vidare till finalen så kom mina värdföräldrar hem nu för en halvtimme sen. Härligt. Funderar på att dra till poolen med E nu snart beroende på om han vill eller inte.

Ikväll ska jag ut och käka med tjejerna och träffa en ny tjej som flyttat hit. Lisa heter hon. Och är tysk. haha, kommer bli förvirrande det där med två tyska lisor. Hoppas hon är lika go som Lisa nr 1 ;)
Imon ska jag skjutsa Mia till flygplatsen, hon ska iväg på semester den skitungen och då tänkte jag och Anna och kanske Lisa(?) spendera lite tid i Atlanta :) Ska bli kul.

Saknar min fina familj som just nu befinner sig i Pennsylvania hos min syrra. Dock lämnar dom USA imon. Skulle verkligen ha varit superkul att spendera sista tiden med dom i PA, men tyvärr så hade jag pengabrist plus tidsbrist så det funkade inte. Men en superrolig tid i NY har jag haft med dom :) Sen kanske Jossan funderar på att komma hit en andra gång också vilket jag verkligen hoppas hon kan göra. Jag har ju också Julia nära, i Pennsylvania, som jag garanterat kommer att åka och hälsa på minst 1 gång till :)

xoxo
isa


PTC fick besök av familjen

Världens finaste familj landade här i USA förra måndagen. De flög vidare hit till Atlanta på tisdagen. Dom skulle komma runt 9 tiden på kvällen hit till Peachtree City, men efter lite krångel och förseningar så kom dom hit efter 11. Tog snabbt golfbilen till deras hotell och träffade dom. Började gråta när jag träffade dom. Trodde inte jag skulle göra det, men tror det var lite också att jag blev så nervös att jag inte skulle kunna träffa dom på kvällen då de aldrig kom hit och jag inte kunde få tag på dom.

onsdagen så jobbade jag. De chillade runt här i PTC och shoppade loss på Victoria Secret. Runt halv tre tiden så kom dom hit till mitt hus och träffade min värdpappa och barnen. Barnen var ju helt galna och tyckte det var superkul att min familj kom. Jossan och Ida blev ju buddies med E. Han saknar dom nu säger han, haha.
Vi tog E och A till poolen och var där några timmar. På kvällen åt jag och käkade en snabbis med dom och sen var jag tvungen att jobba på kvällen. Dock kom Jossan och Ida över och hängde med oss och de kikade på film och käkade popcorn med A medan jag la killarna mina. Så det var mysigt.

På torsdagen så var jag helledig då min värdfamilj åkte till Alabama och jag skulle iväg med familjen till NYC. Vårat flyg gick senare på eftermiddagen så vi åkte in till Atlanta och gick på Atlanta aquarium som ligger där. Väldigt coolt var det och en upplevelse. Vi kikade på delfin show :) Sen tog vi flyget till NYC!

Även fast det inte finns jättemycket att göra så önskar jag att vi hade haft några fler dagar tillsammans här i Peachtree city, och det vet jag att dom önskade också.

xoxo
isa


Manikyr

Ursäkta att jag varit världens sämsta bloggerska nu, men jag har faktiskt varit borta. Världens finaste familj har ju varit på besök. Men mer om det ska jag skriva i ett annat inlägg.

Igår tog jag flyget från NYC kl 6 på morgonen. Kom hem hit runt 9tiden, och egentligen skulle jag börja jobba kl 18.00 på kvällen, men efter lite schemaändringar så började jag jobba så fort jag kom hem. Var dåligt trött då jag inte sovit något på natten typ. Jobbade riktigt länge också till typ 17.00 för min värdmamma blev jättesen. Sen jobbade jag lite på kvällen och sen åkte jag snabbt och träffade flickorna på Starbucks. Hade ju saknat mina små sötisar :) Dessutom var det Sarahs sista dag innan hon åker iväg på sin resemånad.

Idag jobbade jag till ca 16.00 ungefär. Min värdmamma hade så dåligt samvete att jag var tvungen att jobba så mycket igår när jag precis kom hem, så hon bjöd iväg mig och A på skönhetssalong. Jag tog pedikyr på naglarna :) Superhärligt och så fint! Och hur snäll är inte min värdmamma?

Föressten så lagade pappa min dator i NYC, den hade ju virus som bara tusan och jag trodde den var körd, så nu kan jag lyssna på youtube, spotify, surfa runt överallt och göra vad som helst... SÅÅÅ härligt så jag tror jag dör. Inser hur mycket min lille dator betyder <3 haha.

xoxo
isa


Känslobomb

Även fast jag är superglad att min familj kommer imon hit till GA (kan inte fatta) så är jag även lite små deppig pga en sak som kanske är en av de allra värsta med att vara aupair - att alla aupairvänner förr eller senare åker hem. Nu i Juli åker typ ALLA aupairer här hem. Jobbigt. Vissa betydligt mer saknade än andra. Som tur är har jag två av mina älsklingsflickor kvar ända till slutet - Lisa och Mia. Mia åker hem ca 2 månader före mig och Lisa, fick jag reda på för bara någon dag sen, ska förlänga och kommer vara kvar hela min tid och lite till :) Det är helt fantastiskt.
Men ja... önskar att alla kunde stanna kvar och det bara kunde komma mer och mer aupairer hit :) Skulle vara allt bra mys alltså.

Idag har jag jobbat. Såg precis att jag blöder på munnen, I råkade knocka mig förut. Snyggt. Han var dessutom rätt jobbig att natta ikväll, men tillslut gick det. A gav mig också lite drama, men E var såklart som alltid lätt som en plätt att lägga. Så pratade jag och min värdmamma ett bra tag när hon kom hem nu på kvällen om allt och inget.

Imon jobbar jag till ca 15.30. Tror jag måste dra till Walmart och köpa lite nödvändigheter och även kolla över packningen till New York. Sen på kvällen så får jag äntligen träffa världens finaste familj :)

xoxo
isa


Världens finaste vänner och jag när vi var ute och käkade i fredags.


KINGS OF LEON


Köpte precis biljetter till Kings Of Leon konsert. Den 27 July spelar dom i Atlanta och jag och Lisa åker dit och lyssnar på dom. It will be epic!


En härlig blandning av nationaliteter

I lördags så tänkte jag och Lisa hänga vid poolen hela dagen. Såklart började det regna och åska (åskar fan varenda evig dag här nu under sommaren) och vi drog oss till IHOP istället och åt lunch, pannkakor. Dåligt onyttigt, men gott var det. Åkte till Walmart och jag shoppade litegrann. Sen åkte vi hem till mig igen och la oss vid poolen då det blivit lite finare väder. Vi låg där i en timme eller så och sen blev det dåligt väder igen, hehe. På kvällen åkte vi och hämtade Giselle, en columbiansk aupair, och käkade på Chillies. :) Sen drog vi oss vidare till Taco Mac för att bara sitta och dricka lite och kolla på folk. När vi kom in så kom ena servitören och bara "jag slutar om 20 min, är det okej om jag komma och snacka med er?". Han tyckte det var sjukt coolt att vi alla kom från olika länder, haha. Han hette Brandon och hade ett rockband som vi skulle få komma och lyssna på. Amerikansk kontakt nr 1 - check. hehe. Han var ju den första normala amerikan som man träffat på om  man säger så.

Idag var jag till ett outlet mall i norra Atlanta med Lisa, hennes värdmamma och ena värdbarn. Jag shoppade en tshirt och en väst. Kl fyra var jag hemma igen och började jobba. Slutade runt 8tiden och har precis köpt biljetter till en rolig grej jag och Lisa ska på (: Lifes good.

(det här har varit en toppenhelg)

xoxo
isa


Rätt dåligt väder va?


Pictures of last night ended up online, Im screwed.. Oh well ;)

Hade en rolig kväll på Opera igår. Innan så var jag, Sarah, Anna, Lisa och Mia ute och käkade på Smokey Bones. Hade världens härligaste servitör som vi skrattade och skämtade jättemycket med. Tror vi alla blev lite kär i honom, även fast han var lite smått feminim. (jag trodde han var lagd åt andra hållet). Sen åkte jag, Sarah, Lisa och Mia till Opera. Jag körde så jag var nykter hela kvällen, helt okej.

Körde lite fel såklart, men hamnade rätt tillslut. Kom in VIP och slapp betala igen på Opera ;) Härligt med kontaker he he. Det var modevisning innan med sjukt snygga modeller. Dansa inte så mycket för båda jag och Mia hade så ont i fötterna av högklackade skorna så vi tillbringa lite tid med att sitta uppe vid VIP delen. Vi hamnade vid ett bord med en klubbägare, men det var så tråkigt så vi drog ner igen, hehe. Träffade en massa sköna typer och hade det allmänt trevligt. Dock nästa gång ska jag INTE köra och köra på plattare skor ;) Det blir bra det.

Kom hem runt 4 tiden (hatar att det tar så sjukt lång tid från Atlanta hem igen) och vaknade idag runt 11. Nu väntar jag på att Lisa ska vakna så ska vi dra till min pool och hänga där. Sen mer idag vet jag inte vad som händer. Får se vad vi hittar på ikväll. :)

xoxo
isa


bara vatten i min hand, var inte oroliga! Så amerikansk har jag inte blivit.


Thank God Its Friday

Idag på förmiddagen tog jag E och åkte till lekparken för att ha en playdate med Anna och hennes värdbarn. Sen käkade jag lunch med Anna, hennes värdbarn och hennes värdpappa. Har varit ledig hela dagen förutom ca 1 timme då min värdpappa åkte och klippte sig och frågade om jag kunde passa ungarna. Sen har jag legat vid poolen i några timmar nu :) Härligt, fast det är så äckligt varmt så det blir mest så att man sitter och svalkar av sig i poolen. Haha, en liten tjej där som har lekt med E vid poolen förut såg mig och frågade "Have you been a lifeguard? I recognize you from somewhere", haha.

Ikväll ska jag ut och käka med tjejerna mina. Ska bli mysigt. Senare visar det sig om det blir utgång (vilket jag hoppas på) eller bara fredagsmys hos någon av oss (vilket också iförsig skulle vara mysigt). Får se helt enkelt.

xoxo
isa


Jag och Anna en kväll på The Avenue. Lisa var fotogtrafen


Roadtrip to Savannah - again

Gårdagskvällen spenderades hos min LCC. Det var aupairmöte. Vi träffade en ny columiansk tjej som precis flyttade hit, som verkar urgullig. Giselle heter hon. En annan tjej från våran aupair grupp åkte hem idag, men kom inte och sa hejdå igår... hm.. hm.. nog om det.

Idag stod Savannah på schemat igen. Mia var tvungen att skjutsa tillbaka Sandra till Savannah igen för att därifrån ta flyget till Atlanta och sedan hem till Sverige. Jag vet, skitdrygt att hon inte kunde få åka hem direkt från Atlanta, men hon var tvungen att åka från Savannah först. 4 timmar dit. Lämnade henne på flygplatsen. Åt lunch på hamburger ställe på flygplatsen. Åkte hem igen 4 timmar. Credd till mig och Mia tycker jag. 8 timmar i bilen idag. Vi turades om att köra. När jag körde hem så började det mulna och vi åkte in i jordens oväder. Det regnade och blixtrade. Och när det regnar här så reeegnar det rejääält kan jag lova. Såg knappt marken framför mig och vi åkte typ 30 miles per hour på motorvägen. Men så snabbt som det kom så snabbt gick det över.

Kom hem, åt middag med min värdfamilj och en familj som de känner. Åkte till Starbucks och träffade två av mina favoriter - Lisa & Anna. Vi snackade en massa, vandrade runt lite och knäppte fula bilder och Anna och jag avslutade kvällen när Lisa åkt hem genom att åka med golfbilen runt The Avenue ett antal gånger. Och Avenue är inte stort kan jag lova, så folk runtomkring undrade väl vad fan vi gjorde.

Nu ska jag sova. A har tagit min Ipod den jäveln, är nog i hennes rum, så jag kan inte lyssna på musik nu :( eller kanske om jag smyger försiktigt in i hennes rum. Hon gillar mig seriöst enbart för att hon får spela på min ipod, jag börjar tro det ;)

xoxo
isa


Sandra och jag hemma hos Mia.


HAPPY 4TH OF JULY



Idag var det 4th of July här i USA. En riktigt stor högtid. Jag och min värdmamma hade bra teamwork och klarade hela dagen utan att barnen försvann eller gjorde illa sig (mycket). Det tycker jag vi gjorde bra. På morgonen så kollade vi på golfbils paraden här i PTC. Vi alla var klädda i blått, vitt och rött (ungefär). Svettiga turades jag och min värdmamma att springa efter I och hålla koll på honom medan den andra höll koll på de andra två.

Vi hängde vid poolen lite, åt middag hos min värdmammas kompis och slutade sedan kvällen med att kika på fyrverkerier på våran grannes baksida. Fyrverkerierna var nere vid sjön, men vårat område är så högt upp så vi kunde se dom från baksidan.

Allt som allt har dagen var riktigt bra. Härligt att spendera den med nära och kära. Och så glad att jag har fått denna möjlighet att vara med om högtider som denna och vara med om allt som USA har att erbjuda.

Nu ska jag sova för imon jobbar jag till kl 3. Sen på kvällen ska jag på aupair möte hemma hos min LCC och träffa några nya aupairer samt säga hejdå till några andra aupairer i min LCC grupp.

xoxo
isa


4th of July around the corner

I lördags så slutade det att jag spenderade dagen vid poolen. Jag tog med mig E och var där i några timmar. Jag brukar alltid ta med mig E när jag åker till poolen, dels för att han gillar poolen och vill hänga där och dels för att jag har sällskap då :)

På kvällen åkte jag hem till Mia. Jag hon och Sandra bestämde oss för att prova på stället som servitrisen tipsade oss om. Vi var först hemma hos Mia innan, spelade kort, drack Amerikas version av Cider (inte gott!)(dock inte jag, för jag körde) och lyssnade på svensk musik. Brummade iväg till Tavern som var det stället som vi blivit tipsade om. Vi gick in.. BINGO, såg jättebra ut och DET FANNS MÄNNISKOR I VÅRAN ÅLDER. Tänka sig. Dock var det 21årsgräns. Eftersom alla av oss inte var 21 så kunde vi såklart inte gå in, så vi fick snopna gå därifrån.
Åkte sedan till en bar/restaurang som hette... någonting. Kommer inte ihåg. Där var det helt okej. Vi träffade på servitrisen inne på toaletten, haha (hon som tipsat oss om Tavern dagen innan). Inomhus var det äckliga 40 plusare med ölmage som försökte ragga (seriöst, äckligt som fan) och en servitris på typ 60 + som hade megablont hår och skitsvart runt ögonen - rena rama skräcködlan alltså. Dock ute var det lite ungdomar.
Dock inte händelserik kväll och vi åkte hem runt halv tolv för både Mia och jag skulle jobba dagen efter.

Idag jobbade jag. Åkte och köpte 4th of July kläder nu på kvällen. Ett par vita shorts och ett rött linne plus lite 4th of July accesoarer. Inte det snyggaste kanske, men med min tidsbrist så fick det duga.

Imon är det 4th of July och jag är riktigt taggad. Dagen tillbringas med min värdfamilj eftersom jag ska jobba. Ska hjälpa min värdmamma kolla till barnen. Jobb eller inte så skulle jag nog ändå tillbringat morgondagen med värdfamiljen min. Golfbilsparad på morgonen, poolen, grillning hos min värdfamiljs vänner och fyrverkerier - kan ju inte bli annat än bra alltså!

xoxo
isa


Jag, Mia och hennes två värdbarn


Vart är alla ungdomar?

Sitter här nu och planerar inför när familjen kommer. Jag har städat och tvättat nu på morgonen och sen återstår att se vad som händer. Svårt att planera, för jag vet inte riktigt vad man kan göra här plus att det inte FINNS något att göra här. Haha. Men det ska nog bli bra ändå. Måste ändå komma ihåg att dom ändå säkert kommer vara helt fascinerade av allt här i USA ändå så.

Igår åkte jag till Mias pool och hängde där med Mia, Sandra och Mias värdfamilj. Hon har seriöst bästa värdfamiljen. Hennes värdpappa är typiska ungkarlen, haha. Var där till typ 5. Var lite molnigt då och då men brände mig gjorde jag ändå. Solen är så satans stark här. På kvällen ville vi ut och träffa folk men utan framgång hamnade vi på Taco Mac utan att träffa på någon. Vi undrade vart tusan alla ungdomar håller hus? Och inte alla 16åringar som alla verkar vara här. Servitrisen tipsade dock oss om ett ställe, så får se om det är ett bra tips.

Får se vad jag hittar på idag. Kanske träffar på Therese om hon kan, annars får jag väl hänga vid poolen eller något - ALLA är ju tusan borta (fortfarande ja) (och med alla menar jag Lisa och Anna, haha). Måste se över en 4th of July outfit också då det är runt hörnet.

xoxo
isa


Lisa & Jag en kväll utanför Annas hus då Lisa fick sin födelsedagspresent.


En fin vän



Jag och Anna lekte coola på Target

Att umgås med Anna är lite som att umgås med ett litet barn. Hon är högljudd, energisk och galen. Har nog aldrig träffat någon som pratar mer än Anna. Jag tror nog inte ens det är fysiskt möjligt att göra det. Hon och jag är i princip våra motsatser (fast jag tycker väl inte jag är tyst, lat och tråkig.. eller är jag?) - förutom en grej som vi har gemensamt. Ska dock inte säga vad, för vi är lite nördar när det kommer till det. Jaja. Anna åker dock hem i Augusti och jag kommer hålla mig fast i hennes resväska och böna henne att stanna kvar. Har försökt få henne att förlänga, men det funkade inte. Kommer bli ett tomt PTC utan Anna i knutarna kan jag lova.
Att motsatser dras till varandra är verkligen bevisat när det kommer till Anna och mig. ♥


RSS 2.0