San Fransisco

Just nu sitter jag på starbucks vid Fishermans warf, hamnen, i SF. Min 12 dagars resa med Frida och Julia är slut och dom flög hemåt imorse. Vi har haft det underbart och besökt LA, LAS Vegas, san Diego och san fransisco. Nu har jag istället mött upp med Ida och Sofia. Dom är just nu vid alcatraz som jag var vid häromkvällen, så jag väntar bara på dom. Ikväll ska vi käka middag här och sen blir det utgång tror jag. Imon ska vi bila vidare mot LA. Så jag kommer besöka båda LA och san Diego igen men de gör Inge för både ställena är väldigt fina och roliga. Den 4e april åker jag till Atlanta vilket jag ser fram emot jättemycket då jag får träffa finaste Lisa igen! Sen avslutas d med Miami. Ska bli härligt med sol då d varit lite kallt här i Kalifornien. Verkar dock som det ska bli lite bättre väder nu. Hatar att det är sååå många uteliggare överallt, gör ont i hjärtat att se.

Touring the US

Min resemånad närmar sig med några få dagar. Detta är alltså min SISTA vecka som aupair. Känns helt sjukt samtidigt som det inte känns något. Svårt att förstå. Just nu försöker jag packa ner allt och planera för en hel månads resande. Mycket som måste kommas ihåg och fixas så det blir snurrigt i huvudet. Känns som att den här veckan rusar fram och jag inte har en lugn stund. Ikväll har jag packat ner lite till (nästan packat ner allt nu) och skrivit ner viktiga telefonnr och adresser. Måste försöker fixa en mobil, hur jag nu ska göra det.
Imon ska jag packa ner mer, åka till banken, försöka fixa mobil och även jobba såklart. På fredag ska jag umgås med mina fina innan jag åker och sen sova hos Jessica. På lördags morgonen så åker Jessica, Maria och Caroline med mig till flygplatsen och släpper av mig. Där möter jag upp Frida och vi tar flyget till Las Vegas, där vi träffar på min kompis Julia.
Kommer bli sjuuuuukt roligt! Blir mer och mer taggad för det!

Las Vegas-Los Angeles-San Diego-San Fransisco-Los Angeles-San Diego-Atlanta-Miami-Philly


(grejen att jag tar LA och San Diego två gånger är att jag byter resekamrater där mitt i och hänger på dom vart dom nu ska och det blev LA och SD.)



vårat hotell i Las Vegas

Min sista vistelse i NYC :(

Jag och Caroline i söndags i NYC

Förra helgen var riktigt bra. På fredagen så gick jag, Maria, Jessica, Caroline, Daniel, Annika och Johanna på bio - Gone, vilket var en riktigt bra film. Innan dess så käkade vi mat. Vi drog till Kelly's efter filmen och bara drack en öl och hade det trevligt. På lördagen så åkte jag, Maria, Caroline och Johanna till NY. Vi fick sova hos våran kompis Christopher där som är en svensk aupair han också. Han bor i Brooklyn i sjukt snyggt hus/lägenhetshus eller vad man ska kalla det. Tänk sex and the city stil. På kvällen så drog vi ut på ett ställe som heter Ayina. Vi var där med promoter så vi fick gratis inträde och dricka vilket alltid är trevligt. Roligt hade vi det. Johanna den lyckosten träffade en ursnygg modell från Georgia. Lätt den snyggaste amerikan jag sett under mitt år här. Han hade en väldig sydstats accent vilket gjorde det lite smått svårt att höra vad han sa ibland men samtidigt väldigt charmigt. Jag påpekade såklart glatt att jag bott i Georgia, haha. På söndagen så vandrade vi bara omkring i NYC och käkade lunch/middag innan vi åkte hemåt med megabus.

xoxo
isa

Cough syrup

Glee må vara en av världens bästa serier. Mest på grund av alla underbara covers som dom gör. Stjärnan är ju Darren Criss, bättre entertainer och sångare får man leta efter. Den här må vara Glees bästa framträdande någonsin av Mr Criss. Kanske mycket också på grund av det hemska storyn bakom, med killen som är homosexuell som blir så mobbad att han försöker ta sitt liv. Usch, förstår inte hur folk kan vara så hemska. Lyssna, ni kommer gilla det även om ni inte gillar Glee!

The girls of my life

So happy for all the people I have in my life here in the US and that I've met. Even though my hostfamily means a lot to me, my friends are my family here. Especilly Jessica and Maria. I'm so glad I moved here to Pennsylvania, because I wouldn't have met them if I didn't. Two of the sweetest and loving girls you could ever meet. The hardest thing for me to move back home is that I will move away from my girls.
The weekends are ours and we always ends up with the craziest (and so fun) people doing whatever we want to. Tonight we spent some hours in King of Prussia, we ate a little bit and searched for watches for Jess. Talking about her - she saved a man's life tonight. Maybe that shows how wonderful person she is. He had crashed into a tree with his car and she checked his pupils, stopped the blood and called 911. What a hero! So proud of her. We're family and I will always remeber our time together here in Philly. I so wished I could stay 6 more months with them. . .

Swedish fish is not called swedish fish in Sweden

Tack alla fina som sa att dom läser min blogg. Bara familjen och vännerna läser så jag är glad, glad att ni vill följa mitt liv och äventyr här i USA. Så var har hänt senast då? I fredags så åt först Jessica, Maria och jag finmiddag på Mc Donalds efter jobbet. Efter det, det var rätt sent, så gick vi ut på Kelly's, en bar i Bryn Mawr som vi oftast går till här i närheten. Jessica kom dock inte in pga hon inte har åldern inne. Snart är den inne dock. Så det blev jag och Maria som drog ut. Dansade lite, drack drinkar och träffade upp med Johanna som också var där med sina tyskar. Jag och Maria totaldissade dock ett par killar på dansgolvet, omedvetet. Dom frågade om en dans och jag kunde absolut inte höra vad dom sa så jag sa "va" hela tiden och "en hand?". Dom trodde vi dissade dom och drog sig skamset undan. DÅ såg vi att ena killen var ju SÖT. Jaja, vi skrattade åt det. Drog sedan till Manyank och till Mad River när det var ca en timme kvar till stängning. SÖG dock så ja.
På lördagen så vaknade jag och Maria upp kl 8 för Maria skulle jobba och jag hängde på för hennes värdmamma tyckte det typ. jaja. Vi gjorde inte så mycket, åt frukost och lekte lite med L som är sååå söt och påminner så mycket om mitt förra värdbarn E. Sen mötte vi upp med Jessica och Caroline. Vi färgade håret hemma hos Jessica, eftersom Caroline är hårfrisörska. Jag blev rödhårig igen. Och riktigt rödhårig som jag var förut, inte bara lite brun-rött. Blev riktigt bra! Efter det så drog vi iväg till våra vänner i Kutztown, ca 2 timmar bort från Philly. Med mycket krångel så kom vi till slut fram dit. Sjukt rolig kväll var det, hamnade på en klubb nära där som en av killarnas på festens pappa ägde. Dansade sjukt mycket under kvällen och det var riktigt roligt. Sov i ett rum med 5 andra personer på en liten sketen soffa. Sov jag? Inte precis. Tror jag knappt fick någon sömn alls den natten, har väldigt svårt att sova när jag sover obekvämt.

På söndagen så var alla halvt döda. Käkade pizza till frukost, satt och njöt i solen, kollade på lite film och gick och köpte godis. Vi hade ingen aning på hur vi kunde ta oss hem så vi var kvar där hela dagen med Alex som hade enorma mängder med frågor om Sverige till oss. Det tog inte slut! Men det är bara roligt. Till slut fick vi skjuts till tåget av Kevin efter han slutat jobbet och kunde ta oss hemåt med tåget. Vi avslutade helgen med att käka sushi tillsammans, första gången för Caroline som blev en klar succé!

xoxo
isa


Dålig bild men vi alla hade mustacher och "shhh" målade på fingrarna pga några av killarna där har mustach och vi ville skoja lite med dom. Maria, Cara, jag, Jessica, Caroline och Tara!

RSS 2.0