Scandic


Var min sista jobbdag idag på Scandic. Fick träna på min engelska idag då det var ett tjejlag från skottland där. hehe. Har jobbat där sen jag var 15 (på somrarna) till och med att jag var 19 då jag började jobba som extra personal efter studenten. Var med blandade känslor jag lämnade Scandic. Jag är så glad att jag slipper slitjobbet och vissa av människorna där. Medan jag har fått så fina minnen där och träffat på superfina människor - speciellt då Sofie! Fick presenter av min chef, ett handduksset och en massa godis. hehe.

Nu har jag varit och solat och precis käkat. Kvällen kommer att tillbringas med att sortera kläderna jag ska packa, vilka som ska tvättas. Och även fiffla med alla papper som ska med. En jädra massa. Får inte glömma något för då är det kört. Och ja, jag åker som ensam aupair till NY. Ja, alltså de andra kommer med senare flyg. Mailade CC och hörde hur det var och dom visste inte helt säkert, för dom fick inte den informationen, men trodde att det kunde vara så eftersom att min biljett bokades så sent. Jaja, jag klarar mig. Direktflyg, tidningar, musik och sova på planet kommer göra så att tiden går fort. Kanske hamnar bredvid en trevlig New yorkare som kan ge mig tips om NY, som min värdmamma sa.

Nu ska jag duscha och sen börja fixa med allt.

xoxo
isa


Kommentarer
Postat av: malin

lyllos, hade dödat för att få åka direktflyg till NY, när jag flög! även om det var själv hahah

2011-03-18 @ 20:57:12
URL: http://wakoo.blogg.se/
Postat av: M E R E I

- trevlig helg :)!

2011-03-18 @ 22:52:21
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: M E R E I

- haha det är totti!

2011-03-18 @ 23:11:01
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Julia

Håller med Malin. Hade nästan hellre åkt själv direktflyg till USA än att mellanlanda.. Föressten satt jag ju helt själv från Tyskland till NY i nio timmar så. Det gick helt ok, som sagt. Åker du med Lufthansa isa? Isf har de jätte bra serice också :):)

2011-03-19 @ 00:00:31
URL: http://enlitenaupair.blogg.se/
Postat av: Sannie

Ha en awesome Lördag :)

2011-03-19 @ 10:06:34
URL: http://sannie.blogg.se/
Postat av: Jeppeastri

Awesome site!

2011-06-20 @ 09:23:32
URL: http://jeppeastri.bloghy.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0