Dags att packa resväskan igen

Jag är en urusel bloggerska, jag känner det. Måste verkligen ta mig i kragen och skriva mer, om inte för mina vänner och familjs skull som vill läsa utan för min skulle också.

I veckan, vad har jag gjort? I onsdags så var jag på bio med Johanna. Skulle egetnligen med Josefine också, men hon körde vilse och åkte hem istället. Haha, inte lätt med alla vägar här. Vi tog den enda bion vi kunde se, så jag skulle hinna hem innan 11 vilken är den tid jag måste vara hemma på vardagar, som började kl åtta. "The thing" hette den och var en sjukt äcklig norsk/amerikansk film. Vi skakade efter vi sett den och sprang ut ur biosalongen, haha. Btw, så var biosalongen ENORM och bioskärmen var den största jag sett. Vi beställde tillsammans den största popcornen och största drickan, som var enorma.

Annars har jag inte gjort så mycket mer intressant den här veckan. Min värdmamma sa idag till mig att hon fått mail av en mamma som har sin son i samma klass som mitt äldsta värdbarn. Hon sa att hon hade sett mig lämna av H i skolan några gånger och ville bara skriva till min värdmamma att hon tyckte jag verkade vara en bra nanny "höll alltid hastighetsgränsen och kramade alltid om H innan hon gick in i skolan" hade hon skrivit. Haha, gulligt att skriva det. Min värdmamma sa iallafall att hon blivit glad, och det blev jag med.
Ikväll var jag iväg till Johanna som passade ungarna sina. Vi kikade först på barnfilm med barnen men sen när hennes värdföräldrar kom hem kollade vi på någon amerikansk skräck serie, som var... intressant. :)

Imon så blir det Atlantic City, NEW JERSEY!
Julia och hennes kompisar skulle dit så bjöd dom med mig och Johanna. Jag och Johanna ska dock först till frissan på morgonen, så vi drar dit senare. Tar ca en och en halvtimme till NJ med tåg från Philly. Vi ska typ hänga där bara. Vet inte riktigt. De andra har biljetter till DJ Pauly D's spelning, men dom hade bara 3 biljetter plus att man måste vara 21 vilket inte Johanna är. Men Johanna och jag kanske håller oss inne på kasinot dådå.. vem vet, jag kanske spelar något ;) Roligt ska det bli iallafall!

xoxo
isa



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0